Städning

Har precis gjort ett ryck och städat lite på vinden. Länge har jag bara tryckt in saker där som jag inte riktigt vetat var jag ska göra av och detta har med tiden lett till att det blivit en faslig oreda. Mina egyptiska scenkostymer hänger längst in vilket inte alls är bra ifall jag någon gång skulle behöva tillgång till en av dem. Tyvärr välte min kapsylsamling så det gjorde väldigt ont under fötterna att vara där inne tills jag arbetat mig fram till strykbrädan och kunde lägga ut den som en landgång på golvet. Jag hittade i alla fall en del grejer som jag känner att jag med gott samvete kan ta med till bakluckeloppisen: en saccosäck, musiktidningar som jag läst klart, ett fotbad, diabildsprojektor, kortlek, en hundkorg i plast och en ljuslykta.

Jag hittade även en vacker porslinsleopard som jag helt förträngt att jag inhandlat en gång när Hawkwind turnerade i Wales och Cornwall. Så mycket besvär jag gick igenom för att få med den hem, och här står den nu bortglömd på vinden. Jag undrar om Riita skulle tycka om den? Om jag lyckas sälja alla saker jag plockat ut från vinden har jag räknat ut att jag kommer tjäna ungefär 375 kronor. Det skulle räcka till att bjuda både Riita och mig själv på middag på kinakrogen inne i centrum. Jag blir så pirrig i kroppen när jag tänker på henne så jag måste nog gå ett valv runt huset nu.

Förresten har Arthur Brown ännu inte svarat på mitt meddelande på Myspace så jag skickade ett nytt för att påminna honom. Bifogade en länk till Ginzas hemsida där han kunde beställa Hall of the Mountain Grill ifall han inte mindes mig från åren då det begav sig. Ni läsare är naturligtvis också välkomna att beställa den om ni inte redan har den: http://ginza.se/product/hawkwind/hall-of-the-mountain-grill-1974-rem-/203046/ På grund av ett olyckligt missförstånd som jag inte vill gå närmare in på får jag dock inte längre några royalties för de exemplar som säljs i skivbutiker så för några år sedan investerade jag i en CD-brännare och färgskrivare och har egna exemplar till salu här hemma om någon är intresserad.

Nej nu ska jag ta ett varv runt huset sen unna mig en bira och slänga in en fryspizza i ugnen. Det är ju trots allt Saturday.

sacco

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s