Dik Miks return

Äntligen är Dik Mik tillbaka i Sverige igen. Han blev så glad när han fick höra om garden cans popularitet att han tog tåget genom the euro tunnel och liftade hit från Paris. Först blev han lite ledsen för att jag låtit hans snöborg smälta men det gick över. Vi har haft flera demonstrationer av garden can på torget i centrum och för att locka ditt åskådare har jag spelat på min saxophone och Dik Mik har showat med en självuppblåsande pruttkudde som han uppfunnit. Egentligen fungerar den bara en gång och Dik Mik sköter resten av pruttandet för egen maskin men det är en väldigt bra idé att kalla det en uppfinning.

Det är mest yngre åskådare som blivit intresserade av garden can, men detta är faktiskt en väldigt bra publik för de flesta har parents med sig som går fram och lägger pengar i Dik Miks mössa som han råkade tappa framför oss under vår första demonstration. Vi har även gjort ett gig på Haffas i Ludvika där Dik Mik gästade på sampler och Kaoss pad, så life is good right now!

Jag märker att jag skrivt om lite allt möjligt här på sistone. Vissa inlägg har handlat om kladdkaka och andra har till exempel handlat om fågelinspirerad konst. När jag läser dessa anteckningar nu i efterhand märker jag att jag har många fler kvaliteter än jag till vardags är medveten om. När jag träffar nya människor brukar jag alltid presentera mig som rymdsaxofonist, eftersom det är vad jag ägnat större delen av mitt liv åt. Men faktum är ju att jag även kan mycket annat, jag är till exempel hönsfarmare, sockerbagare, målare, inofficiell medlem i Pink Floyd, vän med Dik Mik, far åt Albert, och mer där till.

dikmik

Här är Dik Mik med en blombukett han plockat till the mrs i huset bredvid mitt. Tydligen har hon flörtat diskret med honom när han var ute på gården och gjorde några tillfälliga lagningar på wigwamen. Kul för Dik Mik!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s